Fest & Bröllop

Fest och bröllop på Tindered

Det finns alltid något att fira

Det är lika viktigt för oss som för dig att din högtidsdag blir ett minne för livet. Oavsett om ni ska gifta er, fyller jämt eller ska ha ett jubileum. I en lantlig och avslappnad atmosfär blir det lätt att ha trevligt i goda vänners lag. Festvåningen, med stor kristallkrona och egendesignade ekmöbler, tar nittio platser och har fönster från golv till tak som vetter mot sjön Ommen. På den anslutande verandan kan sällskapet samlas för tilltugg och dryck i den ljumma sommarkvällen, innan alla sätter sig till bords. Köket, vars arbete går i kärlekens och matglädjens tecken, ser till att det allra bästa kommer på bordet. Maten är traditionellt tillagad på finaste råvaror från vår egen och andras lokala gårdar.

Vi gifter oss

Att gifta sig är en av livets största och viktigaste händelser. Då vill man självklart att allt ska fungera perfekt så att man kan njuta av stunden. Hos oss kan vi ge just detta. Hög servicenivå, god mat, väl tilltagna och trevliga lokaler i en avkopplande och vacker miljö. Vi skräddarsyr olika paket och lösningar som passar just era önskemål och förutsättningar. Välkommen med er förfrågan.

Fest hemma

Borta bra men hemma bäst. Ibland känns det ju faktiskt så. Dock kan det bli lite jobbigt om man ska fixa allt till sina gäster. Det ska städas, dukas, pyntas och lagas mat. Då kan det kännas skönt att få hjälp med delar av det. Vi hjälper er gärna med att laga den superbt goda maten, hålla med glas, bestick och fint porslin. Dessutom kan vi hjälpa till med servering och service om så önskas. Hör gärna av er till oss så tar vi fram förslag och erbjudanden.